popup eventcontainer met dak terras

De popup eventcontainer is voor vele doeleindes te gebruiken, denk hier bij aan een bar met een optie tot uitgifte bar maar de popup eventcontainer is ook te gebruiken voor beurzen, evenementen, winkel, verkoop punt, podium, en nog veel meer. De unit wordt door een vrachtwagen met kraan op zijn plek gezet en geheel gebruiksklaar gemaakt. De unit is uitgevoerd met een dak terras maar is ook te gebruiken als DJ booth of uitkijk post. De popup eventcontainer heeft al op heel veel events gestaan en heeft echt alle denkbare mogelijkheden volbracht.De containers kunnen aan elkaar gekoppeld worden,hierdoor krijgt u een groot dakterras, u publiek kan dan in een geheel over het gehele terras lopen. De container is 6 meter lang en 243 breed, als u de voorklep laat zakken dan heeft u een vloer opervlak van nog een 243 m  dus totaal  een vloer opervlak van 486 m .De containers kunnen tegen elkaar geplaatst worden .

Wildt u net als de foto een bar unit dan kunt u dit aangeven bij u bestelling, wij kunnen de container leveren in de meeste branding.

Heeft u een idee bel ons gerust voor de mogelijkheden.

popup eventcontainer met dak terras

De popup eventcontainer is voor vele doeleindes te gebruiken, denk hier bij aan een bar met een optie tot uitgifte bar maar de popup eventcontainer is ook te gebruiken voor beurzen, evenementen, winkel, verkoop punt, podium, en nog veel meer. De unit wordt door een vrachtwagen met kraan op zijn plek gezet en geheel gebruiksklaar gemaakt. De unit is uitgevoerd met een dak terras maar is ook te gebruiken als DJ booth of uitkijk post. De popup eventcontainer heeft al op heel veel events gestaan en heeft echt alle denkbare mogelijkheden volbracht. De containers kunnen aan elkaar gekoppeld worden,hierdoor krijgt u een groot dakterras, u publiek kan dan in een geheel over het gehele terras lopen.Heeft u een idee bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de pop up event container met dak terras?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord of druk op de groen balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarde door te lezen.