U kunt ons inzetten om straten, wegen en pleinen te reinigen. Met  onze veeg zuigwagen kunnen wij  zowel vegen als vuil opzuigen en maken indien gewenst u straat kolken (putjes in de straat ) weer netjes leeg en kunnen deze eventueel ook door spuiten.

Ons veegservice is begonnen met het na afloop schoon maken  van evenementen terreinen, maar we zijn niet meer weg te denken bij ons klanten en maken  nu ook bouwterreinen schoon en parkeerterreinen en bedrijven terreinen en kunnen ook u bedrijfshal geheel schoonvegen. Ons machine veegt en zuigt meteen het vuil op.

Ook doen wij het ontruimen en leeghalen van panden. Het kan natuurlijk gebeuren dat u pand gekraakt wordt of dat u gaat verhuizen en dat u niet meer weet wat u moet doen met al het achter gebleven vuil of meubels enz. ,wij kunnen u dan van dienst zijn en halen u pand geheel leeg en maken deze indien gewenst geheel bezem schoon .

Voordelen op een rij

. U klanten komen altijd op een schoon parkeerterrein

. U Evenementen terrein of bouwplaats na afloop schoon

. Zeer scherpe tarieven

. Gratis offerte

. 24 uur service

 

 

                          WILT U MEER INFORMATIE OVER DE VEEGSERVICE ?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.