Tekstwagen Huren

Spectaculaire full color LED tekstwagen – Transformeer Jouw Gelegenheid!**

 

Geen grenzen, geen beperkingen – onze tekstwagen staat paraat voor elk terrein! Of het nu gaat om bouwbewegwijzering, wegmarkering of het verhelderen van jouw evenement, onze veelzijdige Tekstwagen werkt zowel op accu als stroom en kan overal schitteren en is op afstand te programeren.

Ben jij op zoek naar dé eyecatcher die jouw, opening, of speciale gelegenheid onvergetelijk maakt? Ontdek onze RGB LED tekstWagen – een meesterwerk op wielen dat de magie van kleur, licht en boodschappen verspreid voor een adembenemende ervaring!  **Waarom Onze RGB Led tekstwagen?

 Kenmerken van onze RGB LED TekstWagen:

 1. Werkt op Accu én Stroom:
  • Geen zorgen over stroomtoevoer! Onze wagen kan zowel op accu als op stroom werken, waardoor je volledige vrijheid hebt bij het kiezen van de locatie.
 2. Overal te Plaatsen:
  • Of het nu een afgelegen veld, een stadsplein of een pittoreske tuin is, onze wagen kan overal worden geplaatst, zelfs op locaties waar geen stroom beschikbaar is.
 3. Op Afstand Programmeerbaar:
  • Bedien de wagen moeiteloos op afstand! Met de nieuwste technologieën is het mogelijk om de teksten en afbeeldingen op afstand te programmeren en aan te passen. Of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis, onze op afstand programmeerbare functie geeft je de flexibiliteit om de content van de tekstwagen te wijzigen wanneer het jou uitkomt. Altijd up-to-date en aangepast aan jouw behoeften.
 4. Dynamische Teksten en Afbeeldingen:
  • Laat je creativiteit de vrije loop! De wagen kan een scala aan dynamische teksten en afbeeldingen tonen, waardoor je de sfeer van jouw evenement perfect kunt aanpassen.
 5. Professionele Ondersteuning:
  • Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het installeren en bedienen van de wagen. We zorgen ervoor dat jouw visie tot leven komt.

Of het nu gaat om het weergeven van felicitaties, bedrijfslogo’s of andere boodschappen, onze RGB LED Tekstwagen voegt een dynamisch en opvallend element toe aan elk evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze indrukwekkende RGB LED Tekstwagen!

🌈 Verbeter je zichtbaarheid, verhoog de veiligheid en laat je boodschap opvallen! 🌈

TECHNISCHE GEGEVENS

MAAT VOERING GESLOTEN 

MAATVOERING BINNEN  UITGEKLAPT

MEEGELEVERDE MATERIALEN 

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE TEKSTWAGEN?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of druk op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarden door te lezen.