Kassa Unit

Onze kassa-units staan op vele festivals en evenementen.

Een kassa-unit is op de evenementen niet meer weg te denken, wij van Tapwagen.nl hebben div uitvoeringen voor u staan. De kassa-units zijn uitgevoerd met veiligheidsglas, kassalades, stoel, verlichting, verwarming, voorbereiding pin automaat. De units zijn geheel afsluitbaar en zijn zeer ruim. Ook zijn de units makkelijk te verplaatsen en kunnen ook tegen elkaar geplaatst  worden . De deuren zijn zowel van binnen als buiten afsluitbaar .

 

Natuurlijk hebben wij ook Tourniquets in de verhuur

Tourniquets worden gebruikt om de veiligheid te waarborgen en onbevoegden buiten te houden, maar worden ook steeds vaker bij Toiletgebieden, campings, achteruitgangen en vele andere mogelijkheden geplaatst. Het is mogelijk om deze tourniquets met een munt proef te plaatsen, het voordeel is dat ze zelf wisselen en u geld in een kluis komt, dit vergroot ook nog eens de veiligheid en u publiek heeft geen lange wacht rijen. Ook is het mogelijk om een tourniquet te nemen met een kassa unit er aan vast. Ook voor de bouw en tijdelijke toegangen hebben wij altijd de juiste oplossing voor u staan, ook  kunnen de poorten met div systemen gekoppeld worden. De units zijn eenvoudig tussen bijvoorbeeld bouwhekken te monteren.

SPECIFICATIES

Hieronder vindt u de eigenschappen van de kassa units 2 personen omschreven.

  • Buitenmaten (lxbxh): 2,45 x 1,24 x 2,36 m
  • stroom 220 volt

Hieronder vindt u de eigenschappen van de kassa units 4 personen omschreven.

  • Buitenmaten (lxbxh): 6.06 x 244 x 2,59 m
  • Stroom 220 vol
Maten tourniquet in container
  • 214 x 266 x 233  L-B-H 

Wilt u meer informatie over de Kassa unit?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.