Kassa Unit


Comfortabele 2-Persoons Kassa Unit te Huur voor Evenementen

Op zoek naar de perfecte kassa-unit om jouw evenement soepel te laten verlopen? Wij bieden een goed ingerichte, gemakkelijk te plaatsen 2-persoons kassa unit te huur aan.

 1. Ruimte voor twee personen: Samenwerken is eenvoudig met de 2-persoons opstelling.
 2. Comfortabele Stoelen: Voorzien van stoelen zodat jouw personeel comfortabel kan werken gedurende het evenement.
 3. Uitstekende Verlichting: Goede verlichting is essentieel voor nauwkeurige transacties. Onze kassa unit is uitgerust met heldere verlichting voor een optimale werkomgeving.
 4. Flexibele Rolluiken: De rolluiken van de kassa unit kunnen gemakkelijk geopend en gesloten worden, waardoor je de toegang tot de kassa naar wens kunt regelen.
 5. Kassa Lades: Voorzien van kassa lades om geld veilig op te bergen tijdens het evenement.

Voordelen van Huren bij Ons:

 • Gemakkelijke Plaatsing: Onze kassa unit is ontworpen met eenvoudige installatie in gedachten, waardoor je kostbare tijd kunt besparen bij het opzetten van jouw evenement.
 • Professionele Uitstraling: Voeg een professionele uitstraling toe aan jouw evenement met onze goed onderhouden en nette kassa unit.

 

Natuurlijk hebben wij ook Tourniquets in de verhuur

Tourniquet Verhuur – Optimale Toegangscontrole voor Evenementen en Locaties

Welkom bij tapwagen.nl, de leverancier/ verhuurder van hoogwaardige tourniquets voor evenementen, locaties en bedrijven die streven naar geavanceerde toegangscontrole. Onze tourniquets zijn ideaal voor het doseren van bezoekersstromen, het handhaven van veiligheid en het organiseren van vlotte toegang tot faciliteiten zoals toiletten en kaartcontrolepunten, tassen controlle op evenementen .

Kenmerken en Voordelen:

 1. Veiligheid Voorop: Onze tourniquets bieden een effectieve methode om de toegang te reguleren, waardoor u de veiligheid op uw locatie kunt verbeteren.
 2. Flexibele Configuratie: Of het nu gaat om een groot evenement, een bedrijfspand of een culturele locatie, onze tourniquets kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.
 3. Geïntegreerde Pin Systemen voor toiletten: De Tournicuets zijn er ook met pin systemen en zijn bv gemakkelijk te plaatsen bij toilet gelegenheden of evenementen waar toiletten betaald moeten worden, de pin systemen geven een vlotte doorstroming en u publiek hoeft geen contant geld meer te hebben om naar het toilet te gaan.
 4. Eenvoudige Koppeling met Uw Systeem: Onze tourniquets zijn compatibel met verschillende systemen. Integreer ze naadloos met uw bestaande beveiligingsinfrastructuur voor maximale efficiëntie.

Beschikbare Modellen:

 1. Standaard Tourniquet: Perfect voor evenementen en locaties met regelmatige bezoekersstromen.
 2. Tourniquet met Pin Systeem: Verhoog het gemak met de pin / betaal automaat .
 3. Geavanceerd Tourniquet met Kaartcontrole: Ideaal voor locaties met kaartgebaseerde toegangscontrolesystemen.

Hoe Werkt Het?

Onze tourniquets zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste model en de configuratie op basis van uw specifieke behoeften.

Huur Nu:

Verbeter de toegangscontrole op uw evenement of locatie met de geavanceerde tourniquets van Tapwagen.nl. Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte te ontvangen en ontdek hoe wij uw beveiligingsdoelen kunnen realiseren.

SPECIFICATIES

Hieronder vindt u de eigenschappen van de kassa units 2 personen omschreven.

 • Buitenmaten (lxbxh): 2,45 x 1,24 x 2,36 m
 • stroom 220 volt

Hieronder vindt u de eigenschappen van de Tourniquet.

 • 150x 150 x   L-B 

Wilt u meer informatie over de Kassa unit?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.