Mobiele Toiletwagen (standaard)

Op veel evenementen zijn er geen vaste toiletten beschikbaar, of u geeft een feest en wil niet iedereen binnen op u wc hebben. Een mobiele toiletwagen kan dan uitkomst bieden. Heeft u een tijdelijke toiletvoorziening nodig bij uw bruiloft, uw feestje of evenement? Dan zit u bij Tapwagen.nl goed, wij verhuren alle soorten en maten toiletwagens of toiletcontainers en allemaal zeer luxe uitgevoerd.

Toiletwagens: onmisbaar bij ieder evenement

Bij het organiseren van evenementen komen veel praktische zaken kijken. Het huren van een toiletwagen is misschien wel één van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben. Voor uw evenement kunt u bij ons terecht voor het huren van toiletwagens. U heeft nergens omkijken naar, want wij brengen en installeren de toiletwagen(‘s) en zorgen ook voor wc papier en zeep. Onze toiletten zijn altijd hygiënisch, praktisch en technisch perfect. Alle toiletwagens zijn zeer lux uitgevoerd en zijn in alle soorten en maten te verkrijgen.

Voor grote evenementen hebben wij de 14 kleppers staan, deze is uitgevoerd met 14 toiletten (zie rubriek 14 klepper of 13 klepper op de site).

Wilt u meer informatie over de Toiletwagen standaard?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.