Transport

Bent u in het bezit van gehuurd materiaal en zoekt u betrouwbaar transport om dit te vervoeren of op te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden zowel Klein transport als Groot transport aan, door heel Nederland.

Onze diensten:

 1. Klein transport: Efficiënt en betrouwbaar vervoer van uw gehuurde materialen, waarbij we rekening houden met uw planning en locatie.
 2. Groot transport: Voor omvangrijkere ladingen, met een kilometerbedrag dat transparant en redelijk is.
 3. Opbouw en aansluiting: Laat ons weten als u hulp nodig heeft bij het opbouwen en/of aansluiten van de gehuurde materialen. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Speciale services voor brouwerijen en evenementen:

 • Terugkerende evenementen: Voor brouwerijen en evenementen die regelmatig terugkeren, bieden wij aangepaste diensten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Volledige ontzorging: Wilt u het gehele proces uit handen geven? Wij regelen het transport, de opbouw, het aansluiten en zelfs het onderhoud en de opslag van de materialen. U heeft er geen omkijken meer naar.
 • Planning en communicatie: Onze planning staat in nauw contact met uw organisatie. We zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we ook schoonmaak en reparaties verzorgen indien nodig.

Wij streven naar klanttevredenheid en een soepele samenwerking. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of om uw specifieke wensen te bespreken. Uw evenement of project is bij ons in goede handen.

 

 

Transport kosten

Wij begrijpen dat transparantie en flexibiliteit essentieel zijn bij het plannen van transport. Daarom bieden wij een overzicht van onze tarieven, waarbij we maatwerk leveren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.Onze tarieven:

 1. Kosten per gereden kilometer: Op aanvraag. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige berekening op basis van uw locatie en specifieke eisen.
 2. Vrachtwagen met kraan: Tarief op aanvraag per uur. Berekening op basis van uw locatie en specifieke eisen.
 3. Vrachtwagen met optreksysteem: Tarief op aanvraag per uur. Berekening op basis van uw locatie en specifieke eisen.
 4. Oplegger: Tarief op aanvraag. Neem contact op voor een offerte op maat.
 5. Be Trekker: Tarief op aanvraag per uur. Berekening op basis van uw locatie en specifieke eisen.
 6. Opbouw/afbouw/plaatsen van containers of materialen: Berekening op basis van uw locatie en specifieke eisen.

Belangrijke informatie:

 • Prijzen zijn exclusief btw en eventuele vergunningen die mogelijk nodig zijn om materialen op uw locatie te krijgen. Raadpleeg uw gemeente voor meer informatie.
 • Huurovereenkomsten zijn altijd onderhevig aan evaluaties van brandstofkosten, vergunningen en btw.

Wij streven naar transparantie en klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat of om uw specifieke transportbehoeften te bespreken. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Hoe kun je meer informatie krijgen?

Bel onze vriendelijke medewerkers op 088-1888000. Ze staan klaar om je te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden. Of klik op de groene balk hieronder voor directe toegang tot aanvullende informatie.

[Klik hier voor meer informatie]

Voordat je besluit te huren, adviseren we je om onze algemene voorwaarden door te lezen.