Geen water op uw locatie?

 

GEEN WATER OP UW LOCATIE? GEEN ZORGEN!

Organiseert u een evenement op een locatie zonder waterfaciliteiten? Geen probleem! Wij staan klaar om uw waterbehoeften te vervullen met onze uitgebreide watervoorziening services.

Wat bieden wij?

  1. Watertanks op maat voor het voeden van bv toiletten of bouwmachines: Onze watertanks zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, geschikt voor zowel evenementen als de bouw of tijdelijke locaties waar watervoorziening nodig is.
  2. Onzichtbare plaatsing: Maak u geen zorgen over de aanblik van watertanks op uw locatie. We plaatsen ze strategisch op locaties waar uw publiek ze niet ziet staan.
  3. Drukverhoging systemen: Dankzij geavanceerde drukverhoging systemen kunnen we water leveren waar u het nodig heeft, zelfs op locaties waar u met beperkte waterdruk zit.
  4. Drinkwatervoorzieningen: Voor speciale behoeften bieden we drinkwatertanks die het water op een constante temperatuur van 1℃ tot 10 ℃ houden, graag verwijzen we u naar onze rubriek  https://www.tapwagen.nl/verhuur-tapmateriaal/tapmateriaal-waterbar/
  5. Uitgebreide distributie: Slangen, verdeelpunten en pompsystemen kunnen extra worden geplaatst om alle punten van uw evenement van water te voorzien.

Hoe het werkt: 

  1. Consultatie: Neem contact met ons op voor een consultatie en bespreek uw specifieke behoeften.
  2. Aanpassing: Wij passen onze watervoorziening aan op basis van uw evenement en locatie.
  3. Onopvallende installatie: Onze professionele teams zorgen voor een onopvallende installatie van de watertanks.
  4. Betrouwbare service: Vertrouw op onze betrouwbare service om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt, zelfs zonder water op locatie.
watertank

Geen water op uw locatie?

U geeft een Evenement maar er is geen water op de locatie voor  bv Toiletten, dit is geen enkel probleem, wij plaatsen op  grote en kleine  evenementen waar geen water is een watertank.Deze tanken kunnen wij plaatsen waar u publiek ze niet zien staan, door een druk verhoging set kunnen wij het water krijgen waar u maar wil.De tanken hebben wij in div uitvoeringen en matenOok plaatsen wij speciale tanken voor drinkwater, deze tanken houden het water op een gewenste temperatuur van 1℃ tot 10 ℃.Slangen, verdeelpunten en pomp systemen kunnen wij extra plaatsen om alle punten van water te voorzien. Voor meer info over drinkwater verwijzen we u graag naar rubriek vulpunt drinkwater
https://tapwagen.nl/verhuur-tapmateriaal/tapmateriaal-waterbar/
watertank

Wilt u meer informatie over de Geen water op uw locatie?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.