Geen water op uw locatie?

U geeft een Evenement maar er is geen water op de locatie voor  bv Toiletten, dit is geen enkel probleem, wij plaatsen op grote en kleine evenementen waar geen water is een watertank. Deze tanken kunnen wij plaatsen waar u publiek ze niet zien staan, door een druk verhoging set kunnen wij het water krijgen waar u maar wil. De tanken hebben wij in div uitvoeringen en matenOok plaatsen wij speciale tanken voor drinkwater, deze tanken houden het water op een gewenste temperatuur van 1℃ tot 10 ℃.Slangen, verdeelpunten en pomp systemen kunnen wij extra plaatsen om alle punten van water te voorzien.
tanken

Geen water op uw locatie?

U geeft een Evenement maar er is geen water op de locatie voor  bv Toiletten, dit is geen enkel probleem, wij plaatsen op  grote en kleine  evenementen waar geen water is een watertank.Deze tanken kunnen wij plaatsen waar u publiek ze niet zien staan, door een druk verhoging set kunnen wij het water krijgen waar u maar wil.De tanken hebben wij in div uitvoeringen en matenOok plaatsen wij speciale tanken voor drinkwater, deze tanken houden het water op een gewenste temperatuur van 1℃ tot 10 ℃.Slangen, verdeelpunten en pomp systemen kunnen wij extra plaatsen om alle punten van water te voorzien.
tanken

Wilt u meer informatie over de Geen water op uw locatie?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.

null

TE HUUR VANAF € ...,-