GEEN RIOOL OP UW LOCATIE?

Heeft uw locatie geen directe rioolaansluiting of is de afvoermogelijkheid meer dan 25 meter? Geen zorgen! Onze geavanceerde vermaalpomp biedt de perfecte oplossing. Met deze pomp kunnen we afstanden tot wel 100 meter overbruggen, waardoor uw toiletwagen moeiteloos op het riool kan worden aangesloten.

 • Hoe werkt het? Plaats de vermaalpomp achter de afvoer van uw toiletwagen, en deze maalt alle door de afvoer stromende delen fijn. Hierdoor wordt een soepele aansluiting op het riool mogelijk. Bij de standaard levering is een 25 meter lange afvoerslang inbegrepen. Voor elke extra 25 meter wordt een kleine meerprijs in rekening gebracht. Voor grotere afstanden staan we klaar om samen met u de beste oplossingen te bespreken.
 • Geen riool in de buurt? Geen probleem! In situaties waar geen riool in de buurt is, bieden wij afgesloten tanks met een capaciteit van 10.000 / 15.000 liter. Onze tanks worden discreet geplaatst op het evenemententerrein, zodat uw gasten er geen hinder van ondervinden. Een vrachtwagen zet de tank neer en haalt deze op zodra hij vol is.
 • Eenvoudig en efficiënt Ons systeem is eenvoudig in gebruik. Plaats de wc-wagens op de gewenste locatie, en met behulp van onze krachtige vermaalpomp wordt het rioolwater moeiteloos in de tanks geperst. De tank wordt opgehaald zodra deze vol is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van het afvalwater.
  • Chemisch toilet huren? Ontdek ook onze mogelijkheden voor het huren van chemische toiletten. Ga naar de rubriek ‘Chemisch Toilet Huren’ voor meer informatie. Chemisch Toilet Huren 

  Laat ons uw zorgen wegnemen en zorg voor een probleemloze sanitaire voorziening op uw locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken. Wij staan voor u klaar!

SPECIFICATIES

Hieronder vindt u de eigenschappen van deze vermaal pomp omschreven.

 • Aanvoer Stroom 220V / 16A  of  380V / 32 A
 • Afvoer: Slang 80 mm
 • Capaciteit aantal gebruikers: onbeperkt
 • Afmetingen: 70 x 60 x 75 cm (l x b x h

Geen riool op uw locatie?

Een vermaal pomp wordt ingezet als er geen riool aansluiting in de buurt is of als de afvoermogelijkheid groter is dan 25 meter. We kunnen hiermee een maximale afstand van 100 meter overbruggen. Deze pomp wordt achter de afvoer van de toiletwagen geplaatst en vermaalt alle door de afvoer stromende delen, waardoor de wagen gewoon op het riool kan worden aangesloten . Onze vermaal pomp wordt standaard geleverd met 25 meter afvoerslang. Per 25 meter extra zal een meerprijs in rekening worden gebracht. Indien een grotere afstand overbrugd moet worden bekijken we graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Het komt ook wel voor dat er geen riool in de buurt aanwezig is, hiervoor hebben wij  tanken. Wij plaatsen op het terrein waar u evenement plaats vindt op een plek waar u gasten de tank niet zien staan een afgesloten tank met een inhoud van 10.000 / 15.000 liter, deze wordt met een vrachtwagen neergezet en weer opgehaald als hij vol is. Het werkt heel simpel, wij plaatsen de wc wagens waar u wil en met een krachtige vermaal pomp persen wij het riool water in de tanken en halen de tank weer op als hij vol is . Ook is het mogelijk om een chemisch toilet te huren, kijk voor meer informatie op rubriek:

Chemisch Toilet Huren

SPECIFICATIES

Hieronder vindt u de eigenschappen van deze vermaal pomp omschreven.

 • Aanvoer Stroom 220V / 16A  of  380V / 32 A
 • Afvoer: Slang 80 mm
 • Capaciteit aantal gebruikers: onbeperkt
 • Afmetingen: 70 x 60 x 75 cm (l x b x h

Wilt u meer informatie over de Geen riool op uw locatie?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.