schoonmaak toiletwagen

Toiletwagen huren met personeel

Op veel evenementen komt het steeds meer voor dat er luxe toiletwagens worden geplaatst, nu moeten deze wagens natuurlijk ook schoongehouden worden tijdens u evenement maar ook is begeleiding van u bezoekers een belangrijk punt.

Tapwagen.NL doet op veel evenementen het beheer van de toiletwagens, u moet het zien als een extra service voor u bezoekers, onze mensen staan bij de toilet punten en houden een oogje in het zeil en begeleiden de mensen, maar houden ook de toiletruimtes schoon en vullen toiletpapier en handdoeken bij.

Een Toiletwagen op u evenement en het kost u praktisch geen geld of zelfs (Gratis)

U geeft een evenement en wil de kosten laag houden, dit is bij TapwagenNL nu mogelijk, wij plaatsen en sluiten de toiletten voor u aan, leveren personeel voor het schoonhouden en begeleiden van publiek. Als u genoeg bezoekers heeft kan het zo zijn dat het u bijna niets of mogelijk helemaal geen cent kost € 0,00.

Het werkt heel simpel:

Wij vragen u bezoekers een x bedrag hier gaan we met u in overleg, vervolgens zullen wij alle kosten van toiletten, transport , personeel, verbruik materiaal, wc papier, handdoeken, schoonmaak spullen, etc. voor ons kosten nemen. Wij doen dit op heel veel evenementen en krijgen alleen maar goede berichten ( ook van bezoekers ) het is voor een bezoeker altijd maar afwachten waar ze terecht komen qua toiletten maar bij ons komen ze in een echte luxe toilet die super schoon is en de mensen worden ontvangen door gezellige medewerkers. Vanaf 2022 zijn we gestart met een nieuwe toegang, hier kunnen de bezoekers werken met pin betaling of een elektronische strippenkaart, die ze tegen de poort houden en dan toegang geeft tot de toiletten, het voordeel is dat u bezoekers niet meer lang in de rij moeten staan en ze zelf kunnen beslissen hoe ze willen betalen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE TOILETWAGEN met personeel ?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.