Veiligheid op uw locatie Gegarandeerd!

 

 

Bent u het zat dat ongenode gasten uw evenement, bouw, leegstaand pand of locatie betreden en onnodige schade en kosten achterlaten? Maak kennis met de uitgebreide beveiligingsoplossingen van Tapwagen.nl! Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en bieden diverse beveiligingsmaatregelen om uw evenement veilig en zorgeloos te laten verlopen.

 

Onze Beveiligingsmogelijkheden:

  1. 📷 Camera Palen (EventWatch): Houd uw terrein 24/7 in de gaten met onze geavanceerde camerapalen. Een effectieve manier om indringers af te schrikken en gebeurtenissen te monitoren.
  2. 💡 Lichtmasten: Verlicht uw terrein op indrukwekkende wijze met onze hoge lichtmasten. Een helder verlichte omgeving werkt preventief en zorgt voor extra veiligheid.
  3. 🚧 Schuifpoorten (Elektrisch Bedienbaar): Bescherm uw locatie met stijlvolle schuifpoorten, handmatig of elektrisch bedienbaar. Een robuuste fysieke barrière om onbevoegden buiten te houden.
  4. 🔄 Tourniquets (Mobiele Poorten): Plaats mobiele tourniquets bij ingangen, uitgangen of toiletten voor een gecontroleerde toegangsregulering. Flexibel inzetbaar en gemakkelijk te verplaatsen.
  5. 🔄 Tourniquets (Met Pin Systeem): Voeg extra service toe aan specifieke gebieden, zoals toiletten, met onze tourniquets met pin systeem. Alleen toegang als er gepint is voor het toilet of antree van ….!

Kies vandaag nog de beveiligingsoplossing die het beste bij uw locatie past en bescherm uw investering tegen ongewenste incidenten. Tapwagen.nl staat voor u klaar om uw evenement veilig en succesvol te maken!

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE BEVEILIGINEN?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.