Bij het organiseren van evenementen komen veel praktische zaken kijken. Het huren van toiletten is misschien wel één van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben. Uw bezoekers willen tegenwoordig niet meer op een dixi ,nee die tijd is praktisch voorbij, de mensen willen niet kunnen zien wat er in de bak zit van hun voorganger(ster) .In deze tijd moet het schoon en vooral hygiënisch zijn maar ook ruim en een beetje luxe, eigenlijk zoals thuis en dat  zijn ons toiletwagens en ons 13 kleppers . De 13 klepper is een toiletwagen die overal geplaatst kan worden en is uitgevoerd met hangende toiletten, led verlichting, wc rollen, ruime toiletruimte, spiegels etc. Is er geen riool? Geen probleem! (Kijk op onze site onder riool pomp).

De 13 klepper is een aanhanger met maar liefst 9 super luxe uitgevoerde toiletten en 4 urinoirs waardoor de mannen super snel hun plasje kunnen doen. De indeling is 6 vrouwen toiletten en aan de andere kant  3 vaste  heren en 4 urinoirs, aan de kopse kant zitten 3 luxe wasbakken voor het wassen van de handen, uitgevoerd met spiegels en handdrogers . De aanhanger is speciaal gemaakt voor grote evenementen tot ongeveer 1000 man waardoor er een snelle doorstroming is .Ook kunnen er meerdere toiletwagens of units gekoppeld worden. De unit is ook voorzien van verwarming en is in de wintermaanden gewoon inzetbaar.

Riool aansluiting standaard tot 4 meter van riool punt wordt meegeleverd incl. 25 meter waterslang.

 

 

 • Specificaties

  Lengte570 cm
  Breedte250 cm
  Hoogte290 cm
  Eigen gewicht2000 kg
  Aantal assen2
  Herentoilet1 urinoirgoot met 3 afgesloten toiletruimtes
  Damestoilet6 afgesloten toiletruimtes
  Geschikt voor800-1000 personen
  Extra3 ruime (gezamenlijke) wasbakken met grote spiegel
  Stroomvoorziening230V/16A
  Water aanvoerBinnen straal van 20 meter*
  Water afvoerBinnen straal van 4 meter*

Wilt u meer informatie over de toiletwagen?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.