Mobiele bar & uitgiftes

De mobiele biertap komt overal van pas! Of u nu een verjaardag heeft of een groot evenement, wij kunnen de mobiele barren aan elkaar vast koppelen zodat u elk gewenste bar kunt creëren en dat hij geschik is voor elk feest. Ook hebben wij uitgiftes( deze kunt u tussen de mobiele bar zetten en als voorschenk bufet gebruiken),dit werkt op de grote feesten erg makkelijk en zeer snel. De mobiele barren zijn in diverse uitvoeringen en maten  leverbaar.

Enkel kraans

Dubbel kraans

Met spoelbak of zonder spoelbak

Mobiele bar & uitgiftes

De mobiele biertap komt overal van pas! Of u nu een verjaardag heeft of een groot evenement, wij kunnen de mobiele barren aan elkaar vast koppelen zodat u elk gewenste bar kunt creëren en dat hij geschik is voor elk feest. Ook hebben wij uitgiftes( deze kunt u tussen de mobiele bar zetten en als voorschenk bufet gebruiken),dit werkt op de grote feesten erg makkelijk en zeer snel. De mobiele barren zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.

Enkel kraans

Dubbel kraans

Met spoelbak of zonder spoelbak

Wilt u meer informatie over de mobiele bar & uitgiftes?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.