Mobiele Toiletwagen (luxe vip)

Bij het organiseren van evenementen komen veel praktische zaken kijken. Het huren van een toiletwagen is misschien wel één van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben. Nu gaat het ook steeds vaker om de uitstraling en aankleding van u feest, en daarom hebben wij een toiletwagen ontwikkeld die aan alle categorieën voldoet, de luxe uitstraling, speciale verlichting, zwart interieur met glitters en warm grijs maken het geheel tot een toilet die u thuis ook gewild zou hebben. Aan alles is gedacht met de ontwikkeling:

Grote spiegels, lage instap,handdrogers, extra ruime toiletten, elektronische spoeling, verlichting in alle kleuren te regelen, hangtoiletten, rvs lampen en afwerking zijn op elkaar afgestemd.

De unit is uitgevoerd met een dames en heren afdeling en zijn beide uitgevoerd met eigen wasbak en spiegels. Totaal zijn er 7 toiletten met 3 dames 1 vaste heren en 3 urinoirs . De unit wordt netjes geplaatst en komt ongeveer 15 cm van de grond af te staan. De unit is voorzien van heel veel extra’s die alleen werken met een stroompunt van 380 volt Natuurlijk kan hij ook op 220 volt draaien alleen zullen de handdrogers dan niet in werking treden, de unit past zich zelf aan op u stroom toevoer.

Meegeleverde producten: 

  • Riool slang 5 meter
  • waterslang 15 meter

Mobiele Toiletwagen (luxe vip)

Bij het organiseren van evenementen komen veel praktische zaken kijken. Het huren van een toiletwagen is misschien wel één van de belangrijkste zaken om goed geregeld te hebben. Nu gaat het ook steeds vaker om de uitsraling en aankleding van u feest, en daarom hebben wij een toiletwagen ontwikkeld die aan alle categorieen voldoet, de luxe uitstraling, speciale verlichting , zwart interieur met glitters en warm grijs maken het geheel tot een toilet die u thuis ook gewild zou hebben. Aan alles is gedacht met de ontwikkeling:

Grote spiegels, lage instap,handdrogers, extra ruime toiletten, elektronische spoeling, verlichting in alle kleuren te regelen, hangtoiletten, rvs lampen en afwerking zijn op elkaar afgestemd.

De unit is uitgevoerd met een dames en heren afdeling en zijn beide uitgevoerd met eigen wasbak en spiegels. Totaal zijn er 7 toiletten met 3 dames 1 vaste heren en 3 urinoirs . De unit wordt netjes geplaatst en komt ongeveer 15 cm van de grond af te staan. De unit is voorzien van heel veel exta’s die alleen werken met een stroompunt van 380 volt Natuurlijk kan hij ook op 220 volt draaien alleen zullen de handdrogers dan niet in werking treden, de unit past zich zelf aan op u stroom toevoer.

Meegeleverde produckten: 

Riool slang 5 meter

waterslang 15 meter

Wilt u meer informatie over de Toiletwagen luxe vip?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.