Beveilig uw terrein met Onze Innovatieve Schuifpoorten!

Heeft u een bouwterrein of evenementenlocatie of gewoon een locatie die tijdelijk moet worden afgesloten? Wij hebben dé oplossing voor u! Onze schuifpoorten bieden ongeëvenaarde beveiliging en flexibiliteit, waardoor uw terrein optimaal beschermd is.


Waarom kiezen voor onze schuifpoorten?

Eenvoudige bediening: Open de poort op verschillende manieren, waaronder via telefoon, sleutel, afstandsbediening, of met een code slot. U hebt de controle!

Volledig instelbaar: De poort past zich aan aan openingen van 1 meter tot 10 meter, waardoor het perfect geschikt is voor diverse locaties.

Duurzaam en robuust: Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, onze schuifpoorten zijn sterk en robuust. Klimmen wordt onmogelijk door de kleine openingen.

Snel en eenvoudig te plaatsen: Geleverd met betonnen voet en lepelgaten, kan de poort gemakkelijk worden geplaatst en indien nodig snel worden verwijderd. Ingraven is ook een optie.

Geautomatiseerde bediening: Kies of de poort na elke auto sluit, of stel een klok in om automatisch te openen en sluiten op door u gekozen tijden.

Uitbreidbaar met camerabewaking: Optimaliseer de beveiliging met een camera paal die 24/7 uw terrein bewaakt. Bekijk live beelden en ontvang meldingen bij beweging.

Plaatsing en Stroomvereisten:

Voor optimale prestaties hebben wij een stroompunt van 220 volt nodig en een harde ondergrond. Wij zorgen voor de plaatsing met behulp van een kraan of heftruck, afhankelijk van de locatie.

Investeer in de veiligheid van uw terrein met onze schuifpoorten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw locatie veiliger kunnen maken!

Tijdelijke schuif poort te huur

   WILT U MEER INFORMATIE OVER DE SCHUIFPOORT ?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.