Steeds vaker komt het voor dat een terrein van de bouw of evenementen, parkeerplaats tijdelijk afgesloten moeten worden met een hek, nu hebben wij schuifpoorten die zowel elektrische of met de hand bedient kunnen worden en die eventueel tussen de bouwhekken geplaatst kunnen worden. De poort is op alle manieren te openen, denk hierbij aan telefoon, sleutel, afstand bediening, code slot, enz. De schuifpoort is ook geheel af te stellen op alle openingen van 1 meter tot 10 meter. De poort is van geheel aluminium en is ook zeer sterk en robuust uitgevoerd, door de kleine openingen is klimmen uitgesloten. De poort wordt geleverd met een betonnen voet met lepelgaten en is dan ook zeer snel te plaatsen maar ook weer met gemakt weg te halen, ingraven is eventueel ook mogelijk. De poort zal door ons afgesteld worden en u kunt aangeven of de poort na elke auto moet sluiten of dat dit met een klok moet dat hij bv om 7 uur automatisch opent en om 17 uur automatisch weer sluit. De poort is uit te breiden met een camera paal die 24 uur u terrein in de gaten houd, u kunt zelf meekijken en eventueel ook een alarmering kunt ontvangen bij beweging op u locatie.

Bij het plaatsen van de poort dient er een stroom punt aanwezig te zijn van 220 volt en een harde ondergrond. De poort plaatsen wij met een kraan of met een heftruck indien u die heeft staan op de locatie.

Tijdelijke schuif poort te huur

   WILT U MEER INFORMATIE OVER DE SCHUIFPOORT ?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.