Tourniquets worden gebruikt om de veiligheid te waarborgen en onbevoegden buiten te houden, maar worden ook steeds vaker bij Toiletgebieden, kaart controle, achteruitgangen en vele andere mogelijkheden geplaatst. Het is mogelijk om deze tourniquets met een pin pas, afstandsbediening, sleutel, of elk systeem te openen. Gebruikt u ze voor bv een toegang voor toiletten dan kunt u deze via een pin pas of creditcard laten openen. Gebruikt u hem bv voor de toegang van een evenement dan kunt u ze zo instellen dat ze na elk persoon draaien, ook als uitgang is hij makkelijk in te stellen. Ook  kunnen de poorten met div tickets lezers gekoppeld worden. De units zijn eenvoudig tussen bijvoorbeeld bouwhekken te monteren en er kunnen er met gemak 5 naast elkaar staan, zodat u een brede toegang krijgt met bv 5 poorten.

We hebben altijd de juiste oplossing voor u staan. Ook hebben we voor de tijdelijke toegang bv de schijfpoort, deze kunt u zo plaatsen met een heftruck en een stroom puntje er op en hij werkt, de poort staat op een eigen betonblok die speciaal met lepel gaten zijn uitgevoerd. De poorten zijn elektrisch met een afstandsbediening of telefoon te bedienen, en zijn links en rechts schuivend.

 

Tourniquet huren     

             WILT U MEER INFORMATIE OVER DE TOURNIQUETS ?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of klik op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat huren om de algemene voorwaarden door te lezen.

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]