Heftruck huren?

Ontdek de kracht van efficiëntie met onze Manitou heftruck!

Heeft u regelmatig behoefte aan extra ondersteuning bij het verplaatsen van materialen naar lastige locaties? Onze Manitou heftruck is de perfecte oplossing! Speciaal ontworpen voor ruwer terrein, navigeert deze heftruck moeiteloos door grasvelden en onverharde wegen.

Kenmerken:

  • Hefvermogen van 3000 kg: Of u nu met zware materialen werkt of grote ladingen moet verplaatsen, onze Manitou heftruck staat garant voor krachtige prestaties.
  • Korte draaicirkel van minder dan 3 meter: Manoeuvreer soepel door zelfs de kleinste ruimtes. Onze heftruck past zich gemakkelijk aan de meest beperkte omgevingen aan.
  • Ruime en overzichtelijke cabine: Geniet van een comfortabele werkomgeving met een ruime cabine en uitstekend zicht op uw werkgebied. De verwarming zorgt ervoor dat u in alle weersomstandigheden comfortabel kunt werken.
  • Flexibele deuropening: De deuren van de cabine kunnen in meerdere delen worden geopend, waardoor u snel en eenvoudig in en uit kunt stappen.

Maak uw werk efficiënter en gemakkelijker met de Manitou heftruck. Of het nu gaat om bouwplaatsen, grasvelden of andere uitdagende terreinen, deze heftruck staat paraat om de klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

                          WILT U MEER INFORMATIE OVER DE HEFTRUCK?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord! Of druk op de groene balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarden door te lezen.

SPECIFICATIES

Hieronder vindt u de eigenschappen van deze heftruck omschreven.

Hefvermogen 3.000 kg

Hefhoogte 4,70 m

Gewicht (+/-) 4.820 kg

Aandrijving 4×2

Vermogen (pk) 53 pk

Hoogte 2,11 M

Breedte 1,32 m

Heftrucksoort Semi-ruwterrein MSI 30

Draaicirkel 2,63 m

Lengte 2,98 m

Brandstof Diesel