popup eventcontainer met dak terras

De popup eventcontainer is voor vele doeleindes te gebruiken, denk hier bij aan een bar container met een optie tot uitgifte bar maar de popup eventcontainer is ook te gebruiken voor beurzen, evenementen, winkel, verkoop punt, podium, en nog veel meer. De unit wordt door een vrachtwagen met kraan op zijn plek gezet en geheel gebruiksklaar gemaakt. De unit is uitgevoerd met een dak terras maar is ook te gebruiken als DJ booth, terras, maar op veel evenementen gebruiken ze hem ook voor de vip bezoekers. De popup eventcontainer heeft al op heel veel evenementen gestaan en heeft echt alle denkbare mogelijkheden volbracht.De mogelijkheid is om 2 pop up containers aan elkaar te koppelen, hierdoor krijgt u een groot dakterras, u publiek kan dan in een geheel over het gehele terras lopen (12 x 2,43 M )

Mogelijkheden met de pop up container zijn

Bar container ( met optie uitgifte bar )  VIP bar                                                                      verkoop unit , beurs stand , winkel.                                                                                        EHBO post, uitkijk toren,

Alles is mogelijk met de pop up containers

Voor meer infomatie kunt u ons mailen Info@Tapwagen.nl of bellen 088-1888000

popup eventcontainer met dak terras

De popup eventcontainer is voor vele doeleindes te gebruiken, denk hier bij aan een bar met een optie tot uitgifte bar maar de popup eventcontainer is ook te gebruiken voor beurzen, evenementen, winkel, verkoop punt, podium, en nog veel meer. De unit wordt door een vrachtwagen met kraan op zijn plek gezet en geheel gebruiksklaar gemaakt. De unit is uitgevoerd met een dak terras maar is ook te gebruiken als DJ booth of uitkijk post. De popup eventcontainer heeft al op heel veel events gestaan en heeft echt alle denkbare mogelijkheden volbracht. De containers kunnen aan elkaar gekoppeld worden,hierdoor krijgt u een groot dakterras, u publiek kan dan in een geheel over het gehele terras lopen.Heeft u een idee bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de pop up event container met dak terras?

Bel dan naar 088-1888000 Onze medewerkers staan u graag te woord of druk op de groen balk hier onder. Wij adviseren u voor u gaat in huren om de algemene voorwaarde door te lezen.